Cats

Presentació

Cats

“Cats" és l’opció atrevida, adreçada a tot tipus de públic, però en especial per aquells amants de la música dels anys 60’s, 70’s i 80’s. Interpretem èxits del R&B, soul, funk i rock&roll.

Una banda liderada pel cantant i harmonicista nord-americà Mike Shannon (endorses Hohner harmonicas), un músic incombustible amb una llarga trajectòria professional.

La guitarra de Juanan Reverter té el so dels autèntics guitarristes de l’època: Chuck Berry, Eric Clapton, Keith Richards , S.R. Vaughan, C. Santana, B.B King...

Toni Gallardo a la bateria, “Doctor Drum", la tècnica i el gust fet realitat. Un músic amb solera.

El Fender “Jazz Bass" de Pere Barrera, tot elegància i “groove.” Un tot terreny.

Cats no és una banda més de versions, és una banda amb personalitat pròpia, que arriba al 100% a l’oient per mitjà de les seves cançons: Stand by me, Ain’t no sunshine, You never can tell, I feel good, Moondance, Johnny B. Good , I can’t stop loving you, My girl, Sitting on the dock, Don’t be cruel, Proud Mary, Wonderful tonight, Sweet home Alabama...

La clau del nostre èxit a cada actuació rau en els temes que interpretem (el nostre repertori) i com els interpretem (els nostres músics).

“Sentim aquesta música com a nostra, ja que era la música que escoltàvem a la ràdio quan érem petits“.

Cats

Vídeos